در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، زمانیکه دانه قهوه فراوری شده و بو داده می شود، پوسته و غلاف آن برداشته شده و بدون استفاده می ماند.
محققان دانشگاه ایلینوی آمریکا دریافته اند ترکیبات فنولیک مقابله کننده با التهاب نظیر اسید پروتوکاتوئیک و اسید گالیک، در غلاف و پوسته قهوه وجود دارند که به تسکین بیماری های مزمن کمک می کنند.
«الویرا گنزالز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «فایده این عصاره بدست آمده از دانه قهوه به دلیل وجود ترکیب آن است. مشخص شده که این ترکیبات غیرسمی بوده و این فنولیک ها دارای قابلیت آنتی اکسایشی بسیار بالایی هستند.»
محققان مشاهده کردند زمانی که سلول های چربی موش ها در معرض عصاره های بدست آمده از پوسته دانه قهوه قرار گرفت، ترکیبات فنولیک موجب کاهش التهاب ناشی از چربی در سلول ها و بهبود جذب گلوکز و حساسیت انسولین شد.
محققان امیدوارند این ترکیبات بیواکتیو بتواند راهبردی برای پیشگیری از بیماری مزمن مرتبط با چاقی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی عروقی باشد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر