امروز رئیس جمهور کشورمان برای شرکت در هفتاد و سومین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد عازم نیویورک می شود. مهمترین برنامه این سفر چهارروزه، سخنرانی و تبیین آخرین مواضع جمهوری اسلامی ایران در باره مهمترین مسائل روز جهان است.
کد خبر: ۱۱۶۵۷۳۹
آقای روحانی! نماینده شایسته ای برای این جبهه باشید

اهم مواضع آقای روحانی در این سفر چه باید باشد؟ این یادداشت پاسخی است به این پرسش.

ابتدا یادآور می شوم که این سفر به لحاظ زمانی چند ویژگی دارد که علی القاعده هر کدام به نحوی باید در این اعلام مواضع تجلی و بروز و ظهور داشته باشد.

نخست اینکه، این سفر با فاصله کوتاهی پس از عاشورای حسینی انجام می شود؛ عاشورایی که مهمترین پیام آن «ایستادگی در برابر ظلم و ظالم»و «عزتمندی» است؛ پیامی که در شعار ماندگار «هیهات منا الذله» طنین انداز گردیده است.

دوم اینکه،این سفر درست همزمان با هفته دفاع مقدس انجام می شود که آن هم متاثر از قیام امام حسین(ع)، پیامش مقاومت و ایستادگی در راه خدا و زیر بار ظلم و ذلت نرفتن بود.

سومین ویژگی زمانی این سفر، مصادف بودن با دور جدید زیاده طلبی و استکبار ورزی آمریکا بخصوص علیه کشور عزیزمان ایران اسلامی است.

و چهارمین و آخرین خصوصیت و ویژگی زمانی این سفر، جراحتی است که حادثه تروریستی روز گذشته بر پیکر کشور عزیزمان و بویژه خوزستان سرفراز وارد کرد.جراحتی که هر چند جانسوز بود، اما نه تنها در ایمان ملت ایران به راهی که انتخاب کرده است خللی وارد نمی سازد بلکه ما را مصمم تر و عزممان را برای پیمودن راه تا ریشه کنی این جرثومه های پلیدی و ددمنشی جزم تر می کند.

این چهار ویژگی، بعلاوه عقلانیت برآمده از آرمان های انقلاب اسلامی و واقعیت های موجود،پیام اصلی در اعلام مواضع آقای روحانی را کاملا' مشخص می کند.

اقتدار، عزت طلبی، زیر بار ظلم نرفتن،مقاومت و ایستادگی در راه خداو تکرار شعار هیهات منا الذله در برابر یزید دوران، اصلی ترین پیام حاکم بر مواضع رئیسجمهوری است که به نمایندگی از ملتی عازم این سفر شده که هنوز تکیه ها و سیاهپوش بودن ها در عزای حسین(ع) جمع نشده است.

مواضع آقای روحانی باید آمریکاییها را بهطور کامل و قاطع از دستیابی به هر امتیاز جدیدی مایوس و ناامید کند.

کوچکترین نشانه ای از سستی در این امر برای کشورمان بسیار پرهزینه خواهد بود چرا که گرگ های آمریکایی را به گرفتن امتیاز در اثر فشار بیشتر ترغیب و امیدوار می سازد.

دفاع قاطع، محکم و مستدل از راهبرد دفاعی جمهوری اسلامی ایران و همچنین حضور منطقه ای کشورمان، بخش دیگر این اعلام مواضع باید باشد.

وقایع سالهای اخیر باعث شده تا قاطبه ملت ایران باور مستحکم داشته باشند که این دو جزو مولفه های اقتدار کشور است و تنزل در مولفه های قدرت یعنی افول اقتدار و افول اقتدار یعنی تهییج دشمن به فشار افزونتر حتی از جنس سخت!

توازن قدرت، از شناخته شده ترین ابزار پیشگیری از جنگ،پس از جنگ جهانی دوم است که همچنان معتبر شناخته می شود.

جمهوری اسلامی ایران، بهدنبال توازن قدرت از جنس بمب اتم نبوده و نیست ولی هیچگاه حاضر نخواهد شد؛ ابزارهای دیگر تامین کننده امنیت ملی خود را از دست بدهد.

پردهبرداری دوباره از نیرنگ بازی و فریبکاری آمریکا در شعارهای پر زرق و برقی مثل حقوق بشر و دموکراسی، سومین محور پیشنهادی برای نطق آقای روحانی در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و دیگر نشست های این سفر است.

نیرنگ و فریبی که در ماجرای برجام برای چندمین بار به مهر بی تعهدی و بدعهدی نیز ممهور شد!

و چهارمین محور، تصریح و تبیین سیر نزولی قدرت آمریکا و افول ابرقدرتی این کشور و برآمدن قدرت های نوظهور با آینده ای روشن در شرق(دنیای غیر غرب) است.

اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای تعامل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با جهان گسترده امروز منهای آمریکا و رژیم صهیونیستی، پنجمین و آخرین پیشنهاد به رئیسجمهور کشورمان است.

آقای روحانی! شما در جلسه هیات دولت بهدور از تشریفات و پروتکل های رایج و در قامت یک روحانی اصیل، برای سالار شهیدان روضه خواندید و اشک ریختید.

آقای روحانی! شما در روضه خود از نترسیدن از کثرت دشمن گفتید.

امروز شما در همان جبهه ای قرار دارید که در سال ۶۱ هجری حسین بن علی(ع) فرمانده و قمر بنی هاشم علمدار آن بود.

شما نماینده ملتی هستید که مظلومیتش یک بار دیگر توسط تروریست های مستظهر به برخی کشور های کینهتوز منطقه نمایان گشت اما پیام اقتدارش کماکان پرطنین است.آقای روحانی!شما نماینده ملتی مظلوم اما مقتدر هستید؛ نماینده شایسته ای برای این جبهه باشید و انشاءا... خواهید بود.

مهدی فضایلی

کارشناس ارشد رسانه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها