به گزارش جام جم آنلاین از میزان، سبزیجات سرسختی نظیر آویشن، رزماری، پونه، مریم گلی و مرزنجوش را در ابتدای پروسه پخت و پز داخل قابلمه بریزید.
به این ترتیب هم بیشترین مزه از آنها استخراج میشود و هم اینکه بافت زمختشان هم نرمتر میشود. در عوض سبزیجات ظریفتری مانند جعفری، گشنیز، ترخون، پیازچه و ریحان را در لحظهی آخر در قابلمه بریزید تا بر اثر پخت و پز بیش از حد طراوت خود را از دست ندهند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: