در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، خربزه دارای ویتامین A است و از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد.
خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه و مثانه مفید است؛ در این بیماریها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.
خربزه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است.
خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز میشود و اگر گوشت خربزه را له کنید و بهصورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد.
تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید است.
خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود.
مغز تخم خربزه بو داده طبیعت گرم دارد.
مغز تخم خربزه بو داده دارای خاصیت ادرارآور، نرمکننده و افزایشدهنده میل جنسی است.
خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است.
خربزه، رنگ چهره را روشن میکند و بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دائمی ) را درمان میکند.
خربزه به هضم غذا کمک میکند و رودل را برطرف میکند.
خوردن 8 گرم دمکرده پوست خشک شده خربزه، سنگ مثانه را دفع میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر