یک آشپز حرفه‌ای با روش خاصی پوست ماهی را از گوشت آن جدا می‌کند.
کد خبر: ۱۰۴۶۳۵۵
مهارت دیدنی یک آشپز در کندن پوست ماهی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران،‌ رروش‌های مختلفی برای جدا کردن پوست ماهی از گوشت آن وجود دارد اما برخی آشپزهای حرفه‌ای که زمان زیادی را صرف این کار می‌کنند روش‌های جالب‌تری برای گرفتن پوست ماهی دارند. یکی از این موارد آشپزی آسیایی است که با مهارت خاصی پوست ماهی را به یکباره از گوشت آن جدا می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها