در همه کشورها میراث فرهنگی بن‌مایه تمام فعالیت‌ها به‌شمار می‌آید،‌ توجه به این موضوع یعنی تکیه کردن به آنچه بعنوان میراث در یک جامعه شناخته می‌شود، یعنی آنچه از گذشته برای آنها به یادگار مانده و مایه افتخار است.
کد خبر: ۹۸۹۴۱۱
انقلاب ما منشاء فرهنگ سازی است

بحث تکیه کردن به اسوه‌های ایثار‌ و مقاومت، موضوعی است که باید مدنظر قرار بگیرد چراکه در توان‌افزایی همه افراد جامعه نقشی بسزا خواهد داشت.

لذا شایسته است تمام آن چیزهایی که دستاورد انقلاب ماست و تراز انسانی‌ که در انقلاب ما شکل گرفته با تمام ویژگی‌های منحصربه‌فردش، به طرق مختلف به نسل‌های بعدی منتقل شود . مثلا با کارهای هنری از قبیل شعر، تئاتر، سینما، ‌سریال‌های تلویزیونی،‌ زندگینامه‌نویسی و... به این ترتیب می‌توان اسوه‌های مقاومت را از منظرهای مختلف به دیگران شناساند.

انقلاب اسلامی‌ما‌، خود منشأ فرهنگ‌سازی است. فرهنگی که باید به نسل‌های بعدی هم منتقل شود. نکته مهم اینجاست که در خلال همین فرهنگ‌سازی،‌ ما با ویژگی‌های فردی بزرگان و نامداران و رزمندگان دفاع مقدس آشنا می‌شویم و می‌بینیم که در صحنه‌های حساس، براساس کدام ویژگی‌های فردی‌شان تصمیم‌های حساس گرفتند. می‌توانیم از این ویژگی‌ها الگوبرداری کنیم و اثراتش را در زندگی‌های جمعی‌مان ببینیم.

نباید فراموش کنیم که هیچ تمدنی بدون توجه به ویژگی‌های فردی انسان‌های بزرگی که نقش فرهنگ‌سازی را به دوش داشته‌اند، نمی‌تواند رشد کند. ما باید این انقلاب و ارزش‌هایش را حفظ کنیم. همان‌طور که در نماز آداب مختلفی را بجا می‌آوریم و توجه داریم تا از حال ظاهری و باطنی آن خارج نشویم، انقلاب هم همین طور است، باید برای حفظ آن آدابش را رعایت کرد.

مجتبی شاکری

دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها