(پاسخ این سوال را فردا در همین جا بخوانید.)
کد خبر: ۹۲۸۸۵۶
سالم‌ترین روش طبخ ماهی چیست؟

پاسخ پرسش دیروز ( چرا باید ماهی بخوریم؟ ):

کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی، مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های دریایی را تضمین‌کننده سلامت می‌دانند و مصرف دو بار در هفته آن را به همه افراد توصیه می‌کنند. مصرف ماهی و سایر فرآورده‌های دریایی به علت کاهش میزان چربی‌های اشباع و کلسترول، نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به فشارخون، چربی خون و دیابت دارد، چرا که ماهی، سرشار از اسیدهای چرب امگا سه است. این اسیدهای چرب، پیش‌ساز مواد مفیدی هستند که از التهابات داخل عروق که منشأ بیماری‌های قلبی هستند، جلوگیری می‌کنند.

همچنین ماهی حاوی مقادیری ید، کلسیم و پتاسیم است. ماهی با داشتن 19 درصد پروتئین و جذب 99 درصد از این میزان پروتئین و همچنین چربی‌ها و اسیدهای آمینه ضروری بدن و ویتامین‌ها و مواد معدنی مهم از نظر غذایی دارای ارزش بالایی است و ثابت شده ، مصرف ماهی برای ناراحتی‌های گوارشی و عروقی، نقش درمانی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۶
رضا شكوهی
-
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۶
۰
۰
این كه روش پخت ماهی نیست.
آب زیر كاه
-
۰۸:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۷
متن رو با دقت بیشتری بخونید ... نوشته جوابش رو فردا می گن!!!!!!!!!!!
نرم افزار موبایل
-
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۷/۱۴
۰
۰
خیلی جالب و بسیار اموزنده است
نرم افزار موبایل
-
۲۱:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۰
۰
۰
خدا وكیلی خود بنده خدا خونده كه تیتر میزنه روش پخت ماهی ، آخه عاشق این كه فایده ماهی بود
نرم افزار موبایل
-
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
۰
۰
ماكه اصلا ماهی نمیتونیم بخریم چكاركنیم
نرم افزار موبایل
-
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۳۰
۰
۰
خودمون هم میدونیم ماهی چقدرخاصیت داره
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها