طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و چنانچه از گوشت مرغ استفاده میکنید، آن را هم اضافه کرده و سرخ کنید و نمک و فلفل و ربگوجه و زرد چوبه را افزوده و 4 لیوان آب روی مواد بریزید و بعد آن را بپرید .
نخود فرنگی را اواخر پخت به مواد اضافه کرده و بگذارید آب آن تبخیر شود .برنج را آبکش کنید و برای تهدیگ آن از نان استفاده کنید.
بعد مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد گوشتی لا به لای برنج بریزید. همچنین میتوانید مقداری شوید خشک هم روی مواد و پلو بپاشید.
بعد کمی آب و روغن روی برنج ریخته و آن را دم بگذارید .پس از دم کشیدن، پلو را در دیس بریزید و با سالاد شیرازی میل کنید .
چاردیواری
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد