آموزش شیرینی‌پزی در خانه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی

جام جم سرا- مواد لازم: پودر قند: ۱. ۵ لیوان، پودر نارگیل: ۲ لیوان پر، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، سفیده تخم‌مرغ: ۶ عدد.
کد خبر: ۷۹۱۳۷۱

طرز تهیه:

ابتدا فر را گرم کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و آماده بگذارید. سفیده‌ها را در ظرفی ریخته و با همزن، آن‌قدر بزنید که سفت شده و کاملا به صورت کف در بیاید. پودر قند و وانیل را هم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. بعد پودر نارگیل را هم بریزید و مخلوط کنید. با یک قاشق مرباخوری از مواد بردارید و با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. سینی را در فر، با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد، به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید و بعد از خاموش کردن، صبر کنید تا خنک شده و شیرینی‌ها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مناسبی چیده و حتما روی آن‌ها را سلفون بکشید چون زود خشک می‌شوند. برای این‌که شیرینی نرم‌تری داشته باشید، می‌توانید یک ظرف آب در فر بگذارید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۶
۰
۰
عالی

نیازمندی ها