طرز تهیه:
ابتدا مرغ را بپزید و از استخوان جدا کنید و آن را ریش ریش کرده و خوب با چنگال له کنید یا چرخ کنید. نان تستها را در ظرف بریزید و شیر را روی آنها بریزید تا نرم شوند و با مرغ مخلوط کنید. تخممرغ، نمک و فلفل و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را هم افزوده و همه مواد را با هم ورز دهید تا یکدست شود. مواد را در قیف بریزید و با ماسوره معمولی، در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. توجه کنید که مخلوط این مواد باید به سفتی خمیر باشد که از ماسوره استفاده کنید. همچنین میتوانید بدون ماسوره مواد را در دست فرم داده و در پودر سوخاری بغلطانید و بعد سرخ کنید و این پیشغذای خوشمزه را تهیه کنید. (جام جم سرا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
ممنون