آموزش‌های آشپزی و شیرینی‌پزی

طرز تهیه ۲ نوع مارمالاد برای شیرینی مربایی

جام جم سرا:‌ مواد لازم- پرتقال: چهار عدد، پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذاخوری، شکر: یک لیوان، آب پرتقال: یک لیوان.
کد خبر: ۷۷۸۷۶۹
طرز تهیه ۲ نوع مارمالاد برای شیرینی مربایی

طرز تهیه:

برای تهیه مارمالاد بهتر است از همه قسمت‌های میوه استفاده شود. پرتقال‌ها را به چند تکه برش بزنید و در یک ظرف بریزید و با کمی آب بجوشانید و له کنید. شکر و پودر ژلاتین را اضافه کنید و بگذارید قوام بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن در شیشه بریزید. این نوع مارمالاد چون با پوست پخته شده، کمی تلخ است. در صورتی که نخواهید تلخی را حس کنید، می‌توانید پوست آن را کنده و آن را رنده کنید و چند بار پوست رنده شده را بجوشانید و تلخی آن را بگیرید. بعد با میوه پخته و آنها را له و بعد، پودر ژلاتین و شکر را اضافه کنید. برای تهیه مارمالاد به جای آب، می‌توان از آب پرتقال استفاده کرد.

مارمالاد سیب و هویج

سه عدد سیب و سه عدد هویج را رنده کرده و آنها را بپزید و له کنید. بعد نصف قاشق چایخوری پودر هل به آن اضافه کنید. شکر و پودر ژلاتین را هم افزوده و بعد از قوام آمدن، بگذارید سرد شده و در شیشه در بسته و جای خنک نگهداری کنید .از این مارمالاد‌ها، برای لابه‌لای انواع شیرینی مربایی و تزئین روی کیک و پای میوه استفاده می‌شود. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها