آموزش تهیه شیرینی و بیسکوئیت در خانه

طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز

جام جم سرا: ‌ مواد لازم- آرد: ۲ لیوان، تخم‌مرغ: یک عدد، پودر قند: ۶ قاشق غذا‌خوری، بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری، کره: ۱۰۰ گرم، زرده تخم‌مرغ: برای روی شیرینی یک عدد، زعفران آب کرده: یک قاشق غذا‌خوری، شهد آماده شده: یک لیوان.
کد خبر: ۷۷۷۳۴۰
شیرینی خانگی برای عید نوروز: طرز تهیه «شکر پاره»

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه شهد، یک لیوان شکر را با یک لیوان آب مخلوط کنید و بجوشانید تا غلیظ شود. کمی آب لیمو و گلاب به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
کره را در دمای محیط قرار دهید تا گرم شود.
آرد، بکینگ پودر و پودر قند را با هم چند بار الک کنید.
زعفران آب کرده و تخم‌مرغ را به آرد اضافه کنید و بعد کره را بریزید و با دست ورز دهید تا مخلوط شده و خمیری لطیف حاصل شود.
در این مرحله روی سطحی صاف، نایلون پهن کنید و خمیر را به قطر نیم‌سانتی باز کنید.
با قالب‌های کوچک، مخصوص شیرینی عید، خمیر را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد، به مدت ده دقیقه در طبقه وسط فری که از قبل گرم شده، قرار دهید.
روی آن‌ها را زرده تخم‌مرغ بمالید و بگذارید طلایی شود.
شیرینی را از فر بیرون آورده و شهد را کم کم روی آن‌ها بریزید. این کار را چند بار با فاصله انجام دهید تا شربت به خورد شیرینی برود و جذب شود.
با شیرینی ساده شکرپاره، همراه با چای یا شیر داغ از دوستان و مهمانان خود در ایام عید پذیرایی کنید. (جام جم سرا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
نرم افزار موبایل
-
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۶
۰
۰
خوب بود
فریبا
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۳
۰
۰
خیلی عالی شد ممنون

نیازمندی ها