لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه‌ها را در قسمت جا میوه‌ای پایین یخچال قرار می‌دهید بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده و خراب می‌شوند.
کد خبر: ۷۴۷۶۵۲

جام جم سرا: دلیل کپک زدن میوه در این شرایط، هم آبی است که بتدریج در جامیوه‌ای جمع می‌شود و هم رطوبت دائمی یخچال. حال اگر یک قطعه اسفنج (چه طبیعی وچه مصنوعی) را در جامیوه‌ای قرار دهید رطوبت و آب‌ها را به خود جذب کرده، مانع کپک زدگی می‌شود. (سیمرغ)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
پرویز كبیر
United States
۰۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۹
۰
۰
سلام سپاسگزارم.
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها