خواستگار قلابی که پس از بیهوش کردن دختران دم‌بخت، پول و طلاهای آنها را سرقت می‌کرد، هنگام شکار آخرین قربانی خود دستگیر شد.
کد خبر: ۷۴۳۱۵۹
خواستگار قلابی، دختران دم‌بخت را شکار می‌کرد

به گزارش جام‌جم، راز کلاهبرداری‌های مرد تبهکار همزمان با شکایت دختر جوانی در پلیس آگاهی استان فارس فاش شد. او در شکایت خود به کارآگاهان گفت: یک ماه قبل در یکی از پارک‌های شیراز با مرد جوانی آشنا شدم؛ او به من ابراز علاقه کرد و مدعی بود قصد ازدواج دارد. با اصرارهای زیاد شماره تماسم را گرفت تا بیشتر با هم آشنا شویم؛ ابتدا ارتباط ما تلفنی بود و این مرد مدعی شد مدیر یک شرکت بازرگانی است و قصد دارد مرا خوشبخت کند.

دختر بیست و شش ساله ادامه داد: مرد جوان که خود را سعید معرفی کرده بود با حرف‌هایش توانست اعتمادم را جلب کند. یک روز سعید از من خواست در پارک با هم قرار بگذاریم تا حضوری در مورد آینده صحبت کنیم، من هم قبول کردم و به محل قرار رفتم. او دو آبمیوه خرید و یکی از آنها را به من داد. وقتی آبمیوه را خوردم دچار سرگیجه و بی‌حالی شدم. وقتی به هوش آمدم در بیمارستان بودم. سعید مرا بیهوش کرده و پس از سرقت پول و طلاهایم گریخته بود و عابران با مشاهده من با آن وضع، موضوع را به پلیس اطلاع داده بودند.

پس از این شکایت تیمی از ماموران، تحقیقات برای شناسایی خواستگار قلابی را آغاز کردند. تیم پلیسی در نخستین گام با کمک شاکی به چهره‌نگاری از متهم پرداخته، اما هیچ ردی از او به دست نیامد. همزمان با آغاز تحقیقات پلیسی، تعدادی دختر دیگر هم با مراجعه به پلیس شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند.

بررسی این شکایت‌ها نیز نشان داد، آنها در دام یک کلاهبردار گرفتار شده‌اند. خواستگار قلابی با پرسه‌زنی در شهر، دختران جوان را در پارک شناسایی می‌کرد و بعد به بهانه ازدواج با آنها طرح دوستی می‌ریخت. مرد شیاد برای فریب طعمه‌هایش خود را از افراد پولدار و سرشناس معرفی می‌کرد و پس از جلب اعتماد دختران آنها را با آبمیوه مسموم و بیهوش کرده، اموالشان را به سرقت می‌برد.

کارآگاهان که احتمال می‌دادند سرقت‌ها از سوی تبهکاری سابقه‌دار رخ داده، به بررسی آلبوم مجرمان حرفه‌ای پرداخته و از این طریق توانستند هویت مرد تبهکار به نام هوشنگ را با کمک شاکیان شناسایی کنند.

هوشنگ چند سال قبل هم به این شیوه از دختران سرقت کرده که پس از دستگیری روانه زندان شده و با گذراندن دوره محکومیتش فروردین سال گذشته آزاد شد. متهم پس از آزادی سرقت‌های خود را از سر گرفته بود. وی اهل یکی از استان‌های غربی کشور است که پس از آخرین سرقت خود از شیراز گریخته بود.

تحقیقات در این زمینه ادامه داشت تا این‌که ماموران متوجه شدند، متهم سه ماه قبل دوباره به شیراز بازگشته و قصد دارد سرقت‌های خود از دختران را شروع کند. با کشف این سرنخ، تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه آغاز و ماموران روز یکشنبه هفته جاری موفق به شناسایی و دستگیری متهم هنگام شکار آخرین طعمه‌اش در پارک شدند.

در بازرسی از هوشنگ، مقداری داروی خواب‌آور، قیچی برش طلا، سلاح فندکی و اسپری اشک‌آور کشف شد.

متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی در بازجویی‌ها گفت: هفت فقره سابقه کیفری دارم و پس از آزادی از زندان دوباره سرقت‌های خود را از سر گرفتم. در این مدت نیز از دختران به بهانه خواستگاری سرقت کردم. طعمه‌های خود را از میان دخترانی که تنها در پارک نشسته و طلای زیادی همراه داشتند، شناسایی می‌کردم. به بهانه این‌که قصد ازدواج دارم، دختران را فریب داده و در یک فرصت مناسب با آبمیوه مسموم، آنها را بیهوش‌ می‌کردم. در این مدت تلاش کردم از دید پلیس مخفی باشم، به همین دلیل بعد از چند سرقت مدتی را به شهر خود می‌رفتم و با تمام شدن پول‌هایم دوباره دست به سرقت می‌زدم.

رئیس پلیس آگاهی استان فارس در این زمینه به خبرنگار جام‌جم گفت: متهم در جریان تحقیقات به هشت فقره سرقت از دختران و آزار و اذیت آنها اعتراف کرده که تحقیقات برای شناسایی جرایم احتمالی او در پلیس آگاهی ادامه دارد.

سرهنگ سیروس حیدری ادامه داد: پلیس بارها از جوانان به خصوص دختران خواسته فریب خواستگاران اینترنتی و خیابانی را نخورده و به ادعاهای آنها توجهی نکنند. افرادی که قصد ازدواج داشته باشند هیچ‌گاه با پرسه‌زنی در پارک و فضای مجازی به دنبال همسر دلخواه خود نیستند و از طریق سنتی و همراه خانواده خواستگاری می‌کنند. این افراد چون هویتشان مجازی است، سعی می‌کنند خود را دکتر، مهندس، خلبان و رئیس شرکت معرفی کرده تا طعمه‌ خود را فریب دهند؛ این افراد برای این‌که به دختران اطمینان دهند، عکسی با لباس شغل مورد ادعا گرفته و آن را در پروفایل خود قرار می‌دهند.

وی تاکید کرد: دختران به هیچ عنوان به این ادعاها توجه نکنند و در صورت روبه‌رو شدن با این افراد در جواب به آنها بگویند که از طریق سنتی و همراه خانواده‌شان اقدام کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها