جامجمسرا: انجیرهای بزرگ و سیاه را با چاقو برش میزنیم. کمی گردوی خرد شده روی آنها میریزیم و حدود ٧ دقیقه در فر با دمای ١٧٠ درجه میگذاریم.
بعد از خنک شدن، و هنگام سرو روی انجیرها کمی عسل میریزیم و با پودر پسته آن را تزیین میکنیم.
(اصفهان امروز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد