نوشیدن چای بابونه در میان بسیاری از ملل و فرهنگ‌ها رایج بوده و طرفدارانی دارد. این دمنوش علاوه بر طعم ملایمش مزایایی دارد که از آن جمله است: خواص آرام بخشی و خواب آوری، کاهش سردردهای میگرنی، کمک به رفع مشکلات معدوی ماتنند سوء هاضمه و گاز معده، مفید برای دیابتی‌ها. طرز تهیه آن ساده است که در ادامه بیان شده.
کد خبر: ۶۹۲۵۱۰
طرز تهیه چای دمنوش نعناع و بابونه

جام جم سرا:

مواد لازم:

نعناع تازه: ۳-۴ ساقه
بابونه خشک: ۴ قاشق چای خوری
آب جوشیده: ۳ پیمانه

طرز تهیه:

نعناع و بابونه را در قوری یا ظرف مناسبی ریخته، آب جوشیده را روی آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، اجازه دهید برای ۴ دقیقه بماند. در صورت تمایل برای افزودن طعم چای، این مدت زمان را به پیش از ۴ دقیقه افزایش دهید. سپس آن را صاف کرده و نوش جان کنید.
در صورت عدم دسترسی به نعناع تازه، می‌توان از قاشق چای خوری نعناع خشک به جای آن استفاده نمود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها