کارشناسان تغذیه و سلامت درباره شست‌وشوی گوشت مرغ پیش از پخت آن هشدار دادند. آنها معتقدند شست و شوی گوشت مرغ پیش از طبخ آن موجب گسترش باکتری‌های کشنده و بروز انواع مسمومیت‌های غذایی می‌شود.
کد خبر: ۶۸۵۰۴۹
گوشت مرغ را قبل از پخت نشوئید

جام جم سرا: طبق بررسی جدید آژانس استانداردهای غذایی، باکتری مضر «کمپیلوباکتر» اغلب در سطوح و سرامیک آشپزخانه و وسایل آشپزی پخش می‌شود و در صورتی که این باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود.

به نقل از ایسنا، بررسی‌ها نشان می‌دهد افراد برای از بین بردن این باکتری از روی گوشت مرغ آن را پیش از طبخ شست و شو می‌دهند اما این کار در عوض باعث پخش شدن باکتری و انتقال آن به وسایل و سطوح آشپزخانه و مسمومیت‌های غذایی می‌شود. این در حالی است که پختن گوشت مرغ خود عامل از بین بردن این باکتری است.

به نقل از روزنامه دیلی میل، شایع‌ترین علائم در افرادی که این باکتری به بدن آنان وارد می‌شود دردهای شکمی،‌ اسهال شدید و استفراغ است. هرچند می‌تواند در کودکان و افراد بالای 60 سال پیامدهای شدیدتری داشته باشد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ارزو
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۱۲
۰
۰
مگه میشه مرغ نشسته رو بپزی.لطفأ
توضیح دهید.
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها