آموزش تهیه شیرینی و بیسکوئیت در خانه

طرز تهیه ۳ نوع شیرینی خانگی تمام‌عیار برای عید نوروز

سوهان کنجدی یکی از شیرینیهای پرطرفدار، هم برای خوردن، هم برای پختن است! برای تهیه آن به فر یا لوازم خاصی نیاز نیست، دستور تهیه‌اش ساده است، وقت چندانی از شما نمی‌گیرد، وسوسه و علاقه به خوردنش نیز نظر مهمانها را جلب می‌کند.
کد خبر: ۶۵۵۲۳۱
طرز تهیه «سوهان کنجدی» برای نوروز

مواد لازم:
شکر ۳ قاشق
عسل ۳ قاشق
کنجد ۱ پیمانه

طرز تهیه:
شعله را روی مقدار متوسط بگذارید. یک پیمانه کنجد را درون تابه بریزید و مدام آنها را زیر و رو کنید تا کنجدها کمی‌ رنگ عوض کنند. سپس شعله را خاموش کنید، شکر و عسل را درون تابه‌ای دیگر بریزید و با قرار دادن درجه شعله روی متوسط، مواد را به مدت ۵ دقیقه مدام هم بزنید و مخلوط کنید. به محض آن که روی شکر و عسل مخلوط شده، حباب ظاهر شد، کنجدها را بریزید و خیلی سریع آنها را هم بزنید و مخلوط کنید. پس از اختلاط، مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و با پشت قاشق یا کاردک آنها را صاف کنید. این کار باید سریع و تا مواد سرد نشده انجام شود. پس از آن که خنک شد به هر شکل مربع یا لوزی که تمایل داشتید آنها را برش دهید.|جام جم سرا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
ناشناس
United Kingdom
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۶
۰
۰
واقعا عالی بود

من
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۸
۰
۰
عالی بود
ولی به كاغذ می چسبد چكار كنم

نیازمندی ها