مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

ذائقه شور و شیرین ایرانی‌ها باید اصلاح شود

نتایج آزمایشهای گسترده دانشمندان آمریکایی نشان می‌دهد مصرف مواد خوراکی حاوی شکر توانایی بدن را برای مقاومت در برابر انواع بیماری‌ها به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۶۴۵۷۱۵

جام جم سرا: به نوشته پایگاه اینترنتی روسی ولاد تایم، بر اساس تحقیقاتی بیست ساله، دوستداران شیرینی در گروه افرادی قرار می‌گیرند که با خطر بیماریهای قلبی رو به رو هستند زیرا مصرف زیاد شکر سیستم ایمنی بدن انسان را به تدریج نابود می‌کند.
به گفته پژوهشگران همه افراد بزرگسالی که در مصرف شکر، نوشیدنیهای شیرین، آب نبات و محصولات قنادی زیاده روی می‌کنند جزء این گروه هستند و افزون بر این، شیرینیخور‌ها از خطر اضافه وزن و ضعف حافظه هم در امان نیستند.
به گفته دانشمندان در جیره غذایی روزانه میزان شکر و محصولات حاوی آن نباید از ۱۰ درصد بیشتر باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
امین
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
۰
۰
من شنیدم بهتره7درصد فعالیت بدن حداكثر مصرف بشه

نیازمندی ها