برای تشخیص اصل و طبیعی بودن عسل روش‌های زیادی از سوی افراد به کار می‌رود اما یکی از ساده‌ترین راه‌ها که معمولا بخوبی جواب می‌دهد ریختن مقداری از آن در یک لیوان آب سرد است که چگونگی تشخیص آن از این راه در ادامه مطللب توضیح داده شده.
کد خبر: ۶۴۰۹۲۹

جام جم سرا: برای شناخت عسل خوب مقداری از آن را درون یک لیوان آب سرد بریزید. اگر رشتهٔ عسل در آب حل نشد و ته لیوان روی هم انباشه شد عسل اصل است اما اگر در حین ریختن عسل در آب یا پس از آن رشتهٔ عسل حل شد و ذراتی در اطراف آن پدید آمد، عسل یادشده ناخالصی دارد و هر قدر این ذرات و حل شدگی بیشتر بود می‌توان دانست که میزان تقلبی بودنش بیشتر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
مو
Germany
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
۰
۰
دمت گرم اما در آب سرد حل نمی شود
نامAhmad
Ireland
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
۰
۰
آب سرد،فك نكنم.راه دیگه رو بگید
مرضیه عابدینی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
۰
۰
خیلی خوب راهیه

نیازمندی ها