راهنمایی‌های یک متخصص صنایع غذایی درباره دسر فصل گرم:

بهترین و بدترین بستنی کدام است؟

مواد لازم- بستنی وانیلی: ۲ لیوان/ کورن فلکس: ۱ لیوان/ دارچین: نصف قاشق چایخوری/ پودر نارگیل: یک سوم لیوان/ شیر: ۱ قاشق چایخوری/ تخم مرغ: ۱ عدد/ عسل: مقداری.
کد خبر: ۶۳۷۷۱۵

طرز تهیه:

بستنی سوخاری

کورن فلکس را داخل کیسه‌ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

بستنی سوخاری

با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی‌ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.

بستنی سوخاری

تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند، بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

بستنی سوخاری

روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند (برای هر بستنی ۲۰ ثانیه زمان کافیست)، پس از آماده شدن می‌توانید بستنی را همراه با عسل، خامه، سس شکلاتی و … سرو کنید.
>> ایران کوک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
پریسا
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۲
۰
۰
عالی بود
هستی
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
۰
۰
من تعجب كردم بستنی سرخ شده ؟بستنی كه اگه سرخ كنی اب میشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
عسل
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۵
۰
۰
خیلییییییی عال
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها