اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، اصلا نگران نباشید. در این نوشتار کوتاه خواهیم گفت چه کنید که چربی سوپ یا خورش گرفته شود و نگرانی شما هم برطرف.
کد خبر: ۶۳۵۹۰۷

اگر خورش یا سوپ شما خیلی چرب شده، می‌توانید چند قطعه یخ را در کیسه فریزر انداخته، در آن را محکم گره بزنید و داخل سوپ بیندازید. یخ‌ها چربی‌های اضافی را به‌خود جذب کرده و شما می‌توانید براحتی کیسه یخ‌ها را بیرون آورده، کنار بگذارید؛ با این کار هم یک فوت و فن خانه‌داری و کدبانوگری را اجرا کرده‌اید، هم چربی غذا را براحتی و آسانی گرفته‌اید!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها