این پاستای خوشمزه پخته شده با سوسیس، اسفناج و پنیر یکساعته آماده می‌شود و علاوه بر دیگر اعضای خانواده، مورد علاقه کودکان است و بسادگی می‌توان آن را‌ گاه و بیگاه در خانه پخت.
کد خبر: ۶۳۳۶۱۳

مواد لازم

پاستا                        ۱ بسته (۴۰۰ گرم)
سوسیس                    ۲۵۰ گرم
اسفناج خرد شده و بدون آب        ۳۵۰ گرم
پنیر ریکوتا                    ۱ پیمانه     
تخم مرغ                    ۱ عدد     
سیر رنده شده                ۳ حبه     
آب لیمو ترش                    ۲ قاشق غذاخوری     
پنیر پارمسان رنده شده            ۱/۴ پیمانه     
نمک و فلفل                     به میزان لازم     
پونه کوهی                    ۱/۲ قاشق چایخوری     
سس اسپاگتی                ۲ پیمانه     
پنیر موتزارلا رنده شده            ۲ پیمانه     

 برای تهیه پاستا پنیر، ابتدا فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
 یک قابلمه بزرگ را همراه با آب و کمی نمک بر روی حرات بگذارید تا آب به آرامی به جوش بیاید.
 پاستا را اضافه کنید و روی حرارت به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که پاستا کمی نرم شود، بگذارید. سپس آب آن را تخلیه کنید و با آب سرد بشویید.
 سوسیس را در یک قابلمه همراه با کمی آب بر روی حرارت قرار دهید تا زمانی که پخته و قهوه‌ای رنگ شود. سپس آب آن را تخلیه کنید.
 در یک کاسه بزرگ، سوسیس پخته شده، اسفناج، پنیر ریکوتا، تخم مرغ، سیر، آب لیمو و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
 نمک، فلفل و پونه کوهی را اضافه کنید و هم بزنید.
 پاستا را با سوسیس و پنیر مخلوط کنید و در یک ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با سس اسپاگتی و پنیر موتزارلا پوشش دهید.
 پاستا پنیر را در فر که از قبل گرم کردید، به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پاستا کاملا پخته و پنیر آب شود، بگذارید. (می‌توانید به جای فر، به مدت ۱۰ دقیقه در مایکروفر قرار دهید.)
 آن را از فر خارج نموده و سرو کنید.
>> آشپزی نت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها