موادلازم: نصف فنجان پیاز خرد شده/ ۲ حبه سیر خرد شده/ ۳ قاشق سوپخوری جعفری/ یک قاشق سوپخوری روغن زیتون/ نصف قاشق چایخوری پونه/ نصف قاشق چایخوری ریحان/ نصف قاشقچای خوری آویشن/ نصف قاشق چایخوری فلفل/ سه فنجان گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست/ یک فنجان سس گوجه فرنگی/ یک فنجان رب گوجه فرنگی/ سه فنجان قارچ خرد شده/ سه عدد کدوی سبز خرد شده/ ۲۵۰ گرم پنیر موزرلا رنده شده/ ۲۵۰ گرم پنیر ریکوتا/ ۳ قاشق سوپخوری پنیر پارمسان رنده شده
کد خبر: ۶۲۹۹۳۶
طرز تهیه: پیاز، سیر، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کرده تا پیازها به اصطلاح، تر شوند. گوجه‌های خرد شده، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه کنید. مواد را گاهگاه هم بزنید. پس از نیم ساعت قارچها را نیز به آن اضافه کنید و همچنان هم بزنید. وقتی کدوها را به هشت قسمت تقسیم کردید، فر را داغ کنید. روی سینی فر به ترتیب سس، کدو، پنیر ریکوتا، سس، کدو، پنیر موزرلا ریخته و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید. به مدت ۳۵ دقیقه با حرارت ۳۷۵ فارنهایت لازانیا را بپزید.

سرانجام ده دقیقه صبر کنید تا غذا خنک شود؛ آن را برش بزنید و سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها