برای نخستین بار در ایران

کیوی طلایی در گیلان تولید شد

کیوی طلایی برای نخستین بار در ایران در گیلان تولید شد.
کد خبر: ۶۱۷۷۸۶
کیوی طلایی در گیلان تولید شد

این کیوی که برخلاف کیوی های دیگر طلایی رنگ و شیرین تر است، در باغ الگویی در چابکسر تولید شده است.

این باغ سه و نیم هکتار وسعت دارد و در آن برای نخستین بار در ایران حدود 200 کیلوگرم کیوی طلایی تولید شد.

گوشت کیوی های معمولی سبزرنگ و طعمش ترش است.

بزرگ بودن میوه، رشد زودرس، نداشتن پرز، قابل مصرف بودن با پوست و داشتن 12 درصد قند بیشتر از مزیت های کیوی طلایی در مقایسه با کیوی های معمولی است.

پدر کیوی ایران گفت: نهال کیوی طلایی را از آمریکا وارد کرده و پس از هشت سال تحقیقات، آن را به بار نشانده است.

یونس ابراهیمی افزود: کیوی طلایی از سال آینده به بازارهای مصرف وارد می شود.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
علی شكوری
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۸
۰
۰
خیلی عالی شد برای خرید نهال كیوی طلایی به كجا باید مراجعه كرد من ساكن تنكابن هستم
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها