شاید بسیاری از مردم بدانند که کنسرو تن ماهی را ابتدا باید مدتی جوشاند وگرنه ممکن است با مصرف آن و ابتلا به مسمومیت خاص ماهی تن، نهایتا آخرین غذای زندگیشان را خورده باشند! آیا از غذاهای دیگری که با خوردنشان احتمال مرگ را افزایش داده‌اید اطلاع دارید؟ در ادامه مطلب با ۵ غذای دیگر آشنا شوید.
کد خبر: ۵۹۱۵۲۲

به گزارش جام جم سرا به نقل از عرش نیوز- در فهرست غذاهای مردم جهان، ۶ غذا با چنین احتمالاتی ثبت شده‌اند که خوردنشان می‌تواند تهدیدی جدی برای سلامتی افراد باشد.

کنسرو ماهی تن:

 آلودگی آب به وسیله فاضلاب‌های صنعتی باعث شده است بیماری‌های ناشی از متیل جیوه (از جمله بیماری نارسایی‌ رشد در کودکان) افزایش پیدا کند. به همین دلیل است که فیله و کنسرو ماهی‌هایی مانند ماهی تن در فهرست غذایی بزرگسالان باید با رعایت احتیاط گنجانده شود و در منوی غذای کودکان به هیچ وجه نباید جای گیرد.

علاوه بر این عوامل بیماری زایی مانند اسکومبروتروکسین که ناشی از شرایط نگهداری بد ماهی پس از صید است، می‌تواند مشکلات متعددی را برای مصرف کنندگان ایجاد کند. مسمومیت با مصرف این ماهی‌ها که بخش‌هایی از بافت آن‌ها فاسد شده به دلیل تولید حجم بالایی از هیستامین که در بدن ماهی ایجاد شده است، اغلب با حساسیت غذایی به آن اشتباه گرفته می‌شود.

علایم این مسمومیت که دومین مسمومیت بزرگ غذایی ناشی از مصرف آبزیان در سطح جهان است، می‌تواند شامل سردرد، اسهال و حتی در مواردی از دست دادن بینایی باشد.

صدف خوراکی:

اگر از آن دسته آدم‌هایی هستید که سلامت غذا برایتان اهمیت بسیاری دارد، بهتر است برای همیشه دور صدف خوراکی خام را خط بکشید. سازمان غذا داروی آمریکا (FDA) این ماده غذایی را به دلیل مسمومیت‌های بسیاری که تاکنون ایجاد کرده و همچنین تعداد قربانیان مصرف آن، یکی از مخاطره آمیز‌ترین غذاهای روی زمین اعلام کرده است. در میان میکروارگانیسم‌هایی که می‌توانند با مصرف صدف خام فرد را دچار مشکلات حاد در دستگاه گوارش کنند، نورو ویروس و ویبریو اهمیت بیشتری دارد.

نورو ویروس می‌تواند عامل التهاب ویروسی معده و روده در فرد باشد و ویبریو که نمونه‌هایی از آن عامل وباست، فرد را دچار تب، شوک عفونی، ضایعات پوستی و در بعضی موارد حتی مبتلا به عفونت خونی مرگبار خواهد کرد.

آکی:

خوردن بی‌موقع این میوه خوشمزه و مغذی که بومی جامائیکاست و به «مغز سبزیجات» معروف است، می‌تواند سفر به این کشور را به کابوس گردشگردان ناآگاه تبدیل کند. کافی است تنها یک تکه از پوسته گلابی شکل این گیاه آفریقایی را پیش از رسیدن کامل آن بخورند تا دچار بیماری استفراغ جامائیکایی و تشنج شوند و مرگ به سراغ آن‌ها بیاید.

برای چشیدن این میوه مقوی باید تا زمان رسیدن کامل آن یعنی زمانی که پوست آن به رنگ قرمز روشن دربیاید و بافت اسفنجی آن از دانه‌های سیاه سمی داخلش جدا شود، صبر کرد. میوه رسیده این درخت زمانی که از دانه‌های سمی آن جدا و جوشانده شود، همراه با ماهی نمک سودشده غذای ملی مردم جامائیکا را تشکیل می‌دهد. به گزارش خبرآنلاین، ماده سمی درون این میوه هیپوگلیسین است که در میوه و دانه‌های سیاه میانی آن وجود دارد. این ماده پس از ورود به بدن به متیلن سیکلوپروپیل استیک اسید یا MCPA تبدیل می‌شود که می‌تواند عملکرد آنزیم‌های حیاتی متعددی را مختل کند.

خوراک هشت پا:

 بازوی بچه هشت پا‌ها چیزی نیست که در فهرست غذایی کشورهای متعدد بتوانید آن را پیدا کنید، بویژه اگر قرار باشد زنده زنده سرو شود! این غذا که به صورت خام و همراه با روغن کنجد و دانه‌های آن در رستوران‌های کره عرضه می‌شود و مشتریان بسیاری دارد، می‌تواند تهدیدی جدی برای کسانی باشد که به خوردن بازوهای زنده‌ای که هنوز تقلا می‌کنند علاقه مندند. بادکش‌های روی این بازو‌ها که هنوز مشغول مکش هستند، می‌تواند به بخش‌های داخلی گلوی فرد بچسبد و او را خفه کند. شاید بهترین راه برای اجتناب از خفه شدن به وسیله این غذا ۱۰۰ بار جویدن آن پیش از قورت دادن و البته با دهان پر حرف نزدن باشد!

قارچ‌ها:

 جست‌و‌جوی قارچ‌های خوراکی و چشیدن طعم خوب آن‌ها در توسکانی که می‌تواند تعطیلات خوبی را برای گردشگران رقم بزند، گاهی بسیار خطرناک است و می‌تواند به تشنج، توهم و حتی مرگ منتهی شود. این قارچ‌ها که گونه‌های بسیار نزدیک قارچ‌های خوراکی هستند و اغلب اسامی هشداردهنده‌ای مانند «کلاه مرگ» دارند، دارای ترکیبات توهم زا یا ترکیبات سمی هستند که می‌توانند با ممانعت از عملکرد انتقال دهنده‌های عصبی مانند GABA یک تعطیلات خوب را (اگر فرد شانس زنده ماندن داشته باشد) به یکی از بد‌ترین خاطرات زندگی او تبدیل کنند. ساده‌ترین راه اجتناب از چنین اتفاقاتی این است که دقیقا بدانید دارید دنبال کدام قارچ می‌گردید!

بادبادک ماهی لذیذ ژاپنی:

Fugu یکی از لذیذ‌ترین و گرانقیمت‌ترین غذاهای ژاپنی است اما اگر با ‌‌نهایت دقت و مهارت تهیه نشود می‌تواند به شام آخر گردشگران و ژاپنی‌هایی تبدیل شود که شجاعت خوردن آن را داشته‌اند. این ماهی با اینکه توسط سرآشپزهایی که سال‌های سال مهارت دارند و از چاقوهایی فوق العاده تیز برای تمیز کردن آن استفاده می‌کنند تهیه می‌شود، باز هم سالانه یک دوجین قربانی می‌گیرد.

رحم این ماهی، کبد و روده‌های آن حاوی ماده سمی تترودوتوکسین است که حتی یک قطره از زهرابه آن هم کُشنده است. این سم اثر خود را با بی‌حس کردن زبان، اطراف دهان و دیگر بخش‌های بدن فرد آغاز می‌کند و در ‌‌نهایت با از کار انداختن شش‌ها به زندگی فرد پایان می‌دهد.

اگر می‌خواهید این غذای لذیذ ژاپنی آخرین وعده غذایی نباشد که میل می‌کنید، بهتر است رستوران‌های مطمئن‌تری را برای صرف آن انتخاب کنید یا به سراغ آشپزهای باتجربه‌تر بروید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۴
طاها
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۴
۱
۱
سلام آخه ما ایرانیا كدومه این غذاها را می خوریم كه اطلاع رسانی می كنید ؟ البته دستتون درد نكنه از مطالب خوبتون جالبه ولی كاربردی نیست
سامیار عظیمی
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۶
۰
۱
خوب است
وحید
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۰۱ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۸
۰
۵
لطفا برید تحقیق كنید ببینید كه غیر از این غذاهایی كه نام بردید چیز دیگه ای نیس كه تو كشورمون الان داریم تو بازار میبینیم و با خوردنشون احتمال مرگ وجود داشته باشه...لبنیاتمون و مرغ و میوه هامون ..همه ماشالله سالم و طبیعی هستن حتما..شما فكر غذاهای خارجی نباشید كه شاید سالی یه بارم دو نفرم ازشون استفاده نكن..
فرنگیس
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۲۲
۰
۱
تشكر جالب بود

نیازمندی ها