این آموزش برای بریدن، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی‌ها کاربرد دارد و با چند بار انجام آن می‌توانید با کسب تجربه، دفعات بعد خیلی سریع‌تر و راحت‌تر، انواع ماهی را برش دهید و فیله کنید.
کد خبر: ۵۸۸۳۸۶

 

 

 

پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان می‌رسد برش دهید

 

ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید

 

چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید (در زمان برش دادن با دست ماهی را ثابت نگهدارید)

 

لایه بالایی گوشت ماهی (فیله اول) را پس از برش دادن کنار بگذارید

 

قسمت‌های اضافی مانند استخوان، دم و باله‌های ماهی را از فیله دوم جدا کنید

 

در صورتی که ماهی شما بزرگ است می‌توانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید


>> ایران‌کوک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها