به گزارش روز یکشنبه جام جم آنلاین از وزارت بهداشت، کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: اسانس تند موجود در ترخون، می تواند جایگزین مناسبی برای نمک محسوب شده و مصرف آن به همراه غذا برای بیماران قلبی، افراد مبتلا به فشار خون و رژیم های لاغری توصیه می شود.
مهندس اکرم پایدار با بیان اینکه ترخون نوعی آرامبخش ملایم است، افزود: از دیگر خواص این سبزی، تقویت اعصاب و کمک به هضم غذاهای پرچرب، تسکین درد و رفع مشکلات قاعدگی مانند تهوع و ضعف است.
کاهش بوی نامطبوع بدن با مصرف ترخون
این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با اشاره به سم زدا بودن ترخون، اظهارداشت: بوی تند ترخون موجب مهار رشد میکروب های پوست و کاهش بوی نامطبوع بدن می شود.
پایدار یادآور شد: ترخون با کمک به افزایش قدرت دفاعی بدن، شدت عوارض بیماری های ویروسی را کاهش می دهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: