برای تهیه قند در شکل و رنگ متفاوت اعم از شکل قلب، لوزی، گل یا قهوهای، سبز و... چنین کنید:
یک پیمانه شکر (که اگر پیمانه اندازهگیری باشد یک دسیلیتر میشود) را در کاسهای بریزید. یک تا دو قاشق چایخوری آب را با شکر مخلوط کنید (برای اینکه قند با رنگهای متفاوت به دست آید نیز میتوانید یک قطره رنگ غذا به آب بیفزایید). شکر مخلوط شده با آب را داخل قالبهای کوچک شیرینیپزی بریزید. با قاشق، مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. با بُرس، شکر اضافه را پاک کنید و بعد قالب را روی کاغذ روغنی (که از قبل داخل یک سینی قرار دادهاید) برگردانید و صبر کنید تا مخلوط به مدت ۴ تا ۵ ساعت در قالب بماند و رطوبت آن گرفته شود.
>> تزئین
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان