یک متخصص طب سنتی با تاکید بر پرهیز از حجیم خوری در شب یلدا، گفت: مصرف انار، آجیل بی نمک، شلغم و دمنوش ها توصیه می شود.
کد خبر: ۱۲۴۲۸۷۲
توصیه های طب سنتی برای شب یلدا

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا یارقلی در گفتگو با مهر در خصوص توصیه‌های طب سنتی در مورد تغذیه شب یلدا، افزود: نکته مهم است این است که در این شب از پرخوری پرهیز شود و آجیل شور به هیچ وجه خورده نشود.

وی به میوه‌های شب یلدا اشاره و تاکید کرد: خوردن انار بسیار توصیه می‌شود اما هندوانه چون میوه این فصل نیست باید کم خورده شود. همچنین خوردن پرتقال خیلی توصیه نمی‌شود و به جای آن می‌توان مرغ را در آب پرتقال بپزند تا علاوه بر استفاده از مزایای پرتقال، غذا نیز خوشمزه شود و هم سردی میوه‌ها گرفته شود.

این متخصص پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه در این شب انواع مخلفات و غذاها فراهم است گفت: در مجموع باید غذاهای سبک و کم حجم میل شود و بیشتر بحث دورهمی مطرح است.

یارقلی، خوردن لبو و شلغم را نیز توصیه کرد و اظهار داشت: شلغم یک غذای کامل است و در صورت سرماخوردگی می‌توان وسط شلغم را عسل ریخت و میل کرد.

وی همچنین در خصوص دمنوش ها نیز افزود: در صورت داشتن سرماخوردگی در این شب می‌توانند از دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی استفاده کنند که کوفتگی را می‌گیرد و همین باعث بهبود سرماخوردگی می‌شود و در شرایط عادی نیز دمنوش بابونه، مرزنجوش و آویشن توصیه می‌شود. همچنین دمنوش های بادرنجبویه، ورون (به لیمو) که برگ خوش بو و بسیار مفید دارد نیز توصیه می‌شود.

این متخصص پژوهشگر طب سنتی در مورد استفاده از گوشت و مرغ نیز در شب یلدا گفت: بهتراست از گوشت‌های لطیف استفاده شود و گوشت گوسفند بهتر است ولی برای کم شدن غلظت گوشت می‌توان هنگام پختن گوشت چند قاشق سرکه به آن اضافه کنند و اگر بخواهند لطیف‌تر شود می‌توانند آن را با آب نخود بپزند.

یارقلی تاکید کرد: گوشت گوساله نیز سرد نیست اما چون خیلی غلیظ است اثرات سرمازایی ایجاد می‌کند به همین دلیل است که توصیه نمی‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها