معاون صدا در نشست مشترک با رئیس پلیس راهور عنوان کرد:

رابطه مستقیم تولیدات تخصصی رادیویی با کاهش آمار تصادفات

نشست مشترک دکتر شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی با سردار هادیانفر رئیس پلیس راهور کشور با هدف توسعه همکاری های دو جانبه، برگزار شد.
کد خبر: ۱۲۲۱۴۵۵
رابطه مستقیم تولیدات تخصصی رادیویی با کاهش آمار تصادفات

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدای رسانه ملی، در این نشست که مدیران شبکه های رادیویی و فرماندهان پلیس راهور نیز در آن حضور داشتند، دکتر حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی ضمن اشاره به ظرفیت های شبکه های رادیویی و همچنین نقاط مشترک متعدد با پلیس راهور کشور گفت: یکی از مزیت های مهم و قابل توجه رادیو آن است که با کمترین درصد خطا، می توان نقطه هدف را شناسایی کند تا توسط کارشناسان و برنامه سازان متبحر، برنامه های مرتبط و مختلف رادیو تولید و به سمع مخاطبان رسانده شود.

وی افزود: از سویی علیرغم اینکه رادیو مانند برخی رسانه ها از جلوه های بصری برخوردار نیست، اما فضای همدلی و همراهی مخاطبین آن در نوع خود بسیار قابل توجه است. به خاطر این مزایا و نقاط مشترک فراوان آن با حوزه فعالیت پلیس راهور،انتظار می رود که ارزش مضاعفی برای اطلاع رسانی ایجاد شود.

شاه آبادی ادامه داد: باید اذعان کرد نزدیک به 52 در صد از شنوندگان ما افرادی هستند که از طریق خودروها برنامه های رادیویی را پیگیری می کنند که نشانگر میدان مشترک میان معاونت صدا و پلیس راهور است. همچنین زمانی که پلیس راهور با مخاطب خود در تعامل است، برنامه های شبکه های رادیویی در همان لحظه پخش می شود و فاصله ها به کمترین میزان خود کاهش پیدا می کند. مسلما وجود این مزیت در کنار سایر ظرفیت ها کمک شایانی به افزایش هم افزایی ها خواهد کرد.

معاون صدا با اشاره به ظرفیت های فراوان شبکه های رادیویی، افزود: به استناد آمار موجود، حجم کاری که شبکه های رادیویی در خصوص فرهنگ سازی ترافیکی انجام می دهند بسیار بالاست. تجربه موجود در این زمینه بیانگر آن است که تولیدات مرتبط به صورت کاملا تخصصی تر انجام شود .به گونه ای که شبکه های تخصصی بر اساس ماموریت خود، قالب ها و ساختارهای جدید را در نظر بگیرند.لذا چنانچه گام های موثر در این مسیر برداشته نشود، نمی توان فرهنگ سازی مناسبی را انتظار داشت. خصوصا در بازه های زمانی که مسافرت ها بیش از هر زمانی صورت می گیرد، تولید اینگونه برنامه ها تاثیرات بسیار محسوسی بر کاهش آمار تلفات خواهد داشت. تولید تخصصی این انتخاب را به ما می دهد تا به صورت موثرتر و غیر مستقیم، پیام خود را به مخاطب برسانیم .زیرا در شرایط فعلی پیام مستقیم تقریبا به مرز اشباع رسیده است و روش های غیر مستقیم از دامنه اثر گذاری بیشتری برخوردار است.

وی در خصوص اقدامات مهم و ملی که می توان به واسطه ظرفیت رادیو صورت پذیرد گفت: این امکان وجود دارد که در نقاط حادثه خیز، «پروژه پیام در نقطه» را انجام دهیم .به این صورت که اگر در جاده مشغول شنیدن برنامه های رادیویی هستیم، به محض رسیدن به نقطه حادثه خیز، اعلام خطر برای آن ماشین نواخته شود و هوشیاری سرنشینان افزایش یابد. لذا اگر اراده لازم برای این کار وجود داشته باشد، تا نوروز امسال امکان عملیاتی شدن آن وجود دارد که قطعاً تاثیر فراوانی بر کاهش آمار تلفات جاده ای خواهد داشت. یا پویش موفق 60 – 30 اقدام موثر و عملیاتی بود که با استفاده از آن هوشیاری رانندگان افزایش یافت و آمار تصادفات کم شد.

سردار هادیانفر با اشاره به حجم و تراکم وسایل نقلیه در کشور و آمار ناشی از تلفات و تصادفات افزود: ایجاد انضباط ترافیکی ،کاهش تلفات و تصادفات از عمده مواردی است که به صورت ویژه باید به آنها پرداخت زیرا نزدیک به بیست و دو نیم میلیون خودرو و یازده و نیم میلیون موتورسیکلت در کشور تردد می کنند. وضعیت گواهینامه موتورسواران بسیار حائز اهمیت است زیرا در برخی استان ها تا 82 درصد عامل تصادف هستند که متاسفانه گاهی به قیمت از دست رفتن جان راکب نیز تمام می شود. به همین خاطر از مهر ماه و با کمک رسانه ها قصد داریم انضباط ترافیکی را در چند محور اصلی برجسته کنیم. در شرایط فعلی حدود 27 درصد کل کشته های تصادفات، به عابرین پیاده معطوف می شود. به همین خاطر ما همیشه از مردم تقاضا داریم به خط کشی های سفید احترام بگذارند. تا زمانی که انضباط به وجود نیاوریم در رابطه با آمار تصادفات توفیقی نخواهیم داشت.

سردار هادیانفر با مهم دانستن اعمال هزینه های سنگین تصادفات به دولت و مردم گفت: زمانی که در یک خانواده مشکل اعتیاد برای یکی از اعضا وجود دارد، این امید که ممکن است روزی وی از این بلا رهایی یابد و به آغوش خانواده بازگردد وجود دارد ولی اگر در تصادفات لطمات جانی ایجاد شود، آن خانوانده در یک لحظه متلاشی می شود.لذا فرهنگ سازی در زمینه کاهش آمار تصادفات، کاری بسیار مقدس است.در همین راستا دستگاه های متعددی دخیل هستند ولی صدا و سیما، امداد و نجات، اورژانس و پلیس نقش بسیار مهم و راهبردی تری دارند.

وی در رابطه با آمار بالای کشته های تصادفات جاده ای گفت: در شرایط فعلی 36 درصد تصادفات کشور در جاده ها است. روزانه 25 نفر در همان لحظه فوت می کنند و بعد از حادثه تصادف این آمار تا 47 نفر نیز افزایش می یابد.به عبارت بهتر در هر ساعت 9.1 نفر جان خود را از دست می دهند. در این میان 92 درصد عامل انسانی، نقش بسزایی در ایجاد تصادف نقش دارد .لذا برای اینکه عوامل موثر انسانی به حداقل برسد، باید تلاش مضاعفی از سوی ما و شما صورت بگیرد تا این آمار کم شود.

سردار هادیانفر کاهش آمار تصادفات جاده ای در نوروز گذشته را مربوط به فعالیت گسترده معاونت صدای رسانه ملی دانست و افزود: در آن ایام تماس های شبانه روزی برنامه سازان شبکه های رادیویی با بنده ، همکارانم و اطلاع رسانی فراگیر آنها از اقدامات و توصیه های ترافیکی پلیس نقش مهمی در راستای کاهش آمار تصادفات در ایام نوروز داشت.

وی با اشاره به موارد مهم تاثیر گذار در افزایش آمار تصادفات جاده ای گفت: کاهش سرعت غیر مجاز حداقل تا 10 کیلومتر کمتر، سبقت غیر مجاز که باید به نحو ویژه ای روی آن تاکید کرد، عدم توجه کافی به سمت جلو که استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی عامل اصلی آن است، خستگی و خواب آلودگی و رعایت احتیاط لازم در محدوده 60 - 30 کیلومتری ، از مهمترین عواملی بود که در ایام نورز به صورت پیگیر و جدی در خصوص اهمیت آنها اطلاع رسانی شد و نتایج درخشانی به همراه داشت. این در حالی است که شرایط جوی آن ایام هم در شرایط نامناسب بود ولی ماحصل همه اقدامات به کاهش آمار 17.6 درصدی تلفات منجر شد.مسلما نقش رادیو در کاهش این آمار بسیار قابل تقدیر و تشکر است.

رئیس پلیس راهور کشور در پایان با بیان اینکه اقدامات مهمی در راستای کاهش آمار تلفات و خسارات تصادفات روی داده است افزود: در سال جدید هدف گزاری خوبی از سوی ما صورت گرفته تا بر اساس آن 12 درصد معادل 2 هزار نفر کاهش تلفات ناشی از تصادفات در کشور روی دهد . ان شاالله با کمک و همیاری به این هدف بزرگ خواهیم رسید.

در این جلسه مدیران شبکه های رادیویی ایران،ورزش،فرهنگ و مدیر روابط عمومی معاونت صدا با طرح دیدگاه ها و ایده های خود با سردار هادیانفر به بحث و تبادل نظر پرداختند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها