دفتر سخنگوی ناجا اعلام کرد: با توجه به این که این روز ها اخبار جعل و کلاهبرداری فراوان به گوش می رسد؛ لازم است تا بیش از پیش افراد در خصوص انجام معاملات، گردش های مالی و... دقت و هوشیاری به خرج دهند تا در دام شیادان گرفتار نیایند.
کد خبر: ۹۵۲۲۰۲
دستگیری باند کلاهبرداری 7 میلیارد تومانی در تهران

به گزارش جام جم آنلاین از پایگاه خبری پلیس، دفتر سخنگوی ناجا طی خبری آورده است؛ چندی پیش، در پی شکایت حدود یک صد نفر از شهروندان مبنی بر وقوع کلاهبرداری، ماموران تهران بزرگ، تحقیقات مقدماتی را آغاز کردند که مشخص شد؛ شکات پرونده از طریق آگهی روزنامه با دو شرکت به نام های پارس آرین پیروزاندیشان و بردیا بانی سرمایه مبنی بر ارائه وام و تسهیلات آشنا شده اند که پس از مراجعه توسط مسئولان و مشاوران شرکت اغفال و به جهت دریافت وام و تسهیلات، سند ملکی خودشان را ارائه می کردند و پس از رویت، قرارداد تنظیم و هر یک از شکات مبالغی بین 5 میلیون تا 200 میلیون ریال که مجموعاً مبلغ 70 میلیارد ریال می باشد پرداخت نموده و هنگام سررسید انجام تعهدات به شرکت مراجعه که مسئولین آن با عناوین مختلف زمان پرداخت وام را به تعویق انداخته و به جهت جلب اطمینان شکات و عدم شکایت آنان، اوراق جعلی بانکی و سازمان های دولتی را به بهانه اینکه وام درحال اقدام می باشد ارائه می کردند.

حتی برخی از شکات که جهت انصراف به شرکت مراجعه نموده اند با فریب مشاوران مبنی بر اینکه استرداد وجوه منوط به ارائه رضایت محضری می باشد از مشتریان رضایت اخذ و پس از مراجعه مشتریان برای دریافت وجوه پرداخت شده با تهدید و ضرب وشتم توسط افرادی قوی هیکل مواجه می شدند.

خوشبختانه با ورود پلیس به این پرونده و با انجام اقدامات و رایزنی های اطلاعاتی و همچنین با هماهنگی مرجع قضائی، دو نفر از مسئولین و یک نفر از مشاوران شرکت، شناسایی و دستگیر شدند. متهمان در تحقیقات انجام شده به بزه انتسابی اعتراف کردند.

در ادامه بازرسی از دفاتر شرکت، تعدادی اوراق با سربرگ بانک انصار، کشاورزی، سپه، تجارت و... کشف که پس از استعلام مشخص گردید همگی جعلی می باشند.

در نهایت متهمان با قرار صادره روانه زندان گردیدند و همچنان اقدامات تکمیلی جهت دستگیری سایر متهمان متواری ادامه دارد.

شایان ذکر است؛ به دلیل اعتماد بیش از حد مردم به آگهی های موجود در روزنامه های کثیرالانتشار ؛ شیادان و جاعلان از رسانه ها و به ویژه روزنامه ها برای مقاصد شوم خود سوء استفاده می کنند که شهروندان بایستی، در این خصوص دقت نظر بیشتری داشته باشند.

گفتنی است اعتماد بی جای مردم به شرکت هایی که مدعی پرداخت وام و تسهیلات می باشند راه را برای جاعلان باز می گذارد تا به راحتی بتوانند با انواع و اقسام شیوه ها اقدام به کلاهبرداری کرده و یک شبه خسارات مالی و حتی معنوی جبران ناپذیری را به افراد وارد کنند.

لازم است تا شهروندان عزیز هنگام مراجعه به موسسات و شرکت ها، استعلام های لازم را از مبادی ذیربط در خصوص صحت عملکرد و نام و نشان آن ها انجام دهند تا در دام شرکت های جعلی و کلاهبردار گرفتار نشوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها