جام جم سرا- مواد لازم: بیسکویت پودر شده: یک لیوان، نان بستنی: 7 ورق، پودر گردو: یک فنجان، کنجد: 2 قاشق غذا‌خوری، کرم شکلاتی: یک لیوان. مواد لازم برای کرم شکلاتی: شکر: یک لیوان، کره: 180 گرم، کاکائو: 2 قاشق سوپ‌خوری. دستور پخت و روش طبخ خانگی این شیرینی مجلسی را در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۸۰۷۰۲۶

طرز تهیه شیرینی «میکادو شکلاتی» در خانه


طرز تهیه:

ابتدا کره را در ظرفی گذاشته و روی حرارت غیرمستقیم آن را ذوب کنید. کاکائو را به آن افزوده و بعد تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی دیگر با شکر مخلوط کرده، به هم بزنید و به کره اضافه کنید و حدود 15 دقیقه دیگر هم روی حرارت بخار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. بعد آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
کرم را با پودر گردو و کنجد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. بعد از حل شدن مواد، آن را کنار بگذارید و با پودر بیسکویت مخلوط کنید و به‌صورت خمیری در‌آورید. کمی آن را حرارت دهید تا از حالت سفتی در آید و بعد آن را روی نان بستنی‌ها بریزید و این کار را پنج تا شش بار به صورت لایه لایه انجام دهید و هر بار یک ورق نان بستنی روی مواد بگذارید و در انتها، آخرین ورق نان بستنی را بگذارید و با دست فشار دهید تا به هم چسبیده و منسجم شوند؛ یا یک جسم وزن دار روی آن بگذارید تا فشرده شوند.
بعد از یک ساعت با یک کارد تیز برش دهید و در ظرف مناسبی چیده و از مهمانان خود پذیرایی کنید. (جام جم سرا)

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب

                     طرز تهیه 10‌ شیرینی ‌خانگی ‌برای ‌عید + تصاویر

                     طرز تهیه پیراشکی بازاری کرم دار یا شکلاتی بدون فر در 7 گام

                     طرز تهیه پیراشکی گوشت

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها