نه مامان‌ها به شما می‌گویند، نه آشپز‌ها!

۸ فوت کوزه‌گری برای خوشمزه شدن باقالی پلو

جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده آن، گاهی باعث دردسر کسانی می‌شود که قصد دارند غذا یا شیرینی خاصی بپزند. در ادامه به صورت تصویری آسان‌ترین راه حل برای آن را فرابگیرید.
کد خبر: ۷۲۸۲۳۶

جام جم سرا: ابتدا تخم مرغ را در یک بشقاب بریزید. یک بطری پلاستیک خالی را برداشته، روی زرده تخم مرغ قرار دهید. با فشار دادن بدنه بطری، زرده تخم مرغ را داخل بطری بکشید.
فشردن بطری را تا جایی ادامه دهید که زرده تخم مرغ کاملا داخل بطری برود. پس از آن، زرده را در ظرفی دیگر خالی کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۷
زهرا از همدان
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
۰
۰
جالب بود!
زهره
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
۰
۰
خیلی عالی بود .ممنون كه این روش خوب رو آموزش دادید
sh
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
۰
۰
خیلی خیلی جالب و كاربردی بود . سپاس
sh
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۵
۰
۰
خیلی خیلی جالب و كاربردی بود . سپاس
حسین
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
۰
۰
ابتدا باید بطری را فشرد تا مقداری هوا از داخل آن خارج شود تا بعد از گذاشتن آن بر روی زرده و رها كردن تدریجی آن عمل مكیدن زرده انجام شود.
samaneh
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۶
۰
۰
خیلی خوب و عالی بود. ممنون
mehrdad
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۲۹ - ۱۳۹۳/۱۲/۱۴
۰
۰
بابا تو دیگه كی هستی!
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها