با مخلوط ۴ خوراکی بسیار ساده و در دسترس، شکلاتی خواهید داشت که از خوردنش سیر نمی‌شوید. در ادامه، طرز تهیه شکلات فندقی با اسانس زنجبیل و آلبالو را فرا خواهید گرفت.
کد خبر: ۶۳۰۸۰۹

مواد لازم:

۳/۴ فنجان (۱۱۳ گرم) فندق
۱/۳ فنجان آلبالو خشک، بدون هسته
۲ قاشق سوپ خوری زنجبیل پودر شده
۱۷۰ گرم شکلات تلخ (درصد شیرینی و تلخی شکلات سلیقه‌ای است)

طرز تهیه:

فر را بر روی ۳۵۰ درجه فار‌‌نهایت (۱۷۶ درجه سانتیگراد) روشن کنید.
فندق‌ها را داخل ظرفی مسطح قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه دردمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد فر آن را حرارت دهید. در این مدت چند مرتبه فندق‌ها را هم بزنید تا هر دو طرف برشته شود (می‌توانید فندقها را داخل یک ماهی تابه روی شعله گاز بگذارید و تفت دهید).

حالا فندق‌ها را بر روی یک حوله بریزید. پوست فندق‌ها را بگیرید و مغز فندق‌ها را در سایز درشت خرد کنید. حالافندق‌ها، آلبالوخشک‌ها و زنجبیل را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید.
شکلات‌ها را داخل مایکروفر یا برروی شعله ملایم گاز قرار دهید تا کامل ذوب شود. حالا شکلات‌های ذوب شدهرا بر روی مواد داخل کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید. حالا سریع مخلوط به دست آمده را به صورت مسطح بر روی یک فویل یا ورق ژله‌ای بریزید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهیدتا سفت شود.

پس از یک ساعت شکلات را در قطعات دلخواه بشکنید و از خوردن آن لذت ببرید|دلگرم|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
مهناز
Iran, Islamic Republic of
۲۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
۰
۰
عالی مرسی عزیزم
مریم
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۲۶
۰
۰
خوشمزه بود مرسی
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها